Stal Den Eijck

De overplaats Den Eijck ligt recht tegenover Landhuis Vollenhoven aan de andere kant van de Utrechtseweg. De boerderij wordt niet meer als zodanig gebruikt en ook de schapen met hun lammetjes zijn uit de stal verdwenen. De ernstig vervallen maar monumentale stal is in 2015 getransformeerd tot een eigentijdse sfeervolle ruimte. Deze nieuwe, nog onbekende locatie heeft weer een heel eigen uitstraling. Bij de verbouwing is bewust gekozen voor duurzaamheid. Het leemstuc op de wanden zorgt voor een uitstekende akoestiek en werkt vocht- en warmte regulerend. De warmtepomp en haard zorgen ervoor dat de vloerverwarming zijn werk kan doen en de zonnepanelen op het dak zorgen weer voor de elektriciteit. Het regenwater van de daken wordt opgevangen in een grote tank voor de (moes)tuin. 

Sfeervolle setting

De fraaie houten gebinten geven de stal zijn unieke en authentieke uitstraling. Door de inrichting is deze ruimte van 160 m2 zowel voor kleine als grotere groepen zeer geschikt. De sfeer is een mix van moderne elementen als een donkergrijze betonnen vloer en een sfeervolle inrichting. Door de dakramen komt er voldoende daglicht naar binnen.

Vele mogelijkheden

Zoals gezegd is deze ruimte bijzonder multifunctioneel en te gebruiken voor zowel zakelijke als particuliere aangelegenheden. U kunt er uitstekend met een klein aantal vergaderen aan de boomstamtafel en gezellig borrelen bij de open haard. Maar ook een zittend diner of presentatie voor 100 man met voorafgaand een ontvangst behoort tot de mogelijkheden. Teambuilding, heisessies, presentaties, bruiloften, diners, concertjes of een high tea; alles is mogelijk. Op het ruime terras en het grasveld met jeu de boules baan is voldoende gelegenheid om ook buiten activiteiten te ontplooien. In de stal bestaat de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare. Als alle gasten vertrokken zijn, kunt u in kleine kring de dag op een waardevolle wijze afsluiten

Vaste cateraars & Workshops

Op het landgoed werken wij al vele jaren samen met verschillende externe cateraars. Elk van hen kent het landgoed door-en-door en kan uw wensen omzetten in een fantastische dag op Stal Den Eijck. Het is daarom niet mogelijk om een eigen cateraar mee te nemen. Het landgoed kent ook een verscheidenheid aan workshop mogelijkheden zoals schapendrijven, koken op open vuur, spellendagen en tuinieren.

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

13 + 13 =