Werken op Landgoed Vollenhoven

Landgoed Vollenhoven heeft een rijke historie die vijfhonderd jaar teruggaat en is gevormd door de vele ontwikkelingen door de eeuwen heen in provincie Utrecht. Het landgoed wordt ook wel “de parel van de Stichtse Lustwarande” genoemd. Velen zijn bekend met het Landhuis. Maar het landgoed heeft nog veel meer te bieden. Zo zijn er de Oranjerie, Stal Den Eijck, een historische moestuin, een koetshuis en een ijskelder. De prachtige tuinen geven de ontwikkelingen weer tussen begin 1800 en nu. De originele tuinen en gebouwen zijn veelal bewaard gebleven, waaraan nieuwe, moderne details zijn toegevoegd.

Het beheer en onderhoud van de (historische) tuinen vergt veel tijd en daarom zijn op zoek naar:

Assistent Tuinbaas

Je hebt passie voor groen en je hebt kennis van alle aspecten van tuin- en parkonderhoud. Je kan enerzijds zelfstandig werken en anderzijds ben je in staat opdrachten uit te voeren onder begeleiding van de tuinbaas.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het liefst elke dag buiten werkt. Je bent een loyale collega en samen met de tuinbaas is het je passie om de tuinen in topconditie te houden. Je kan zelfstandig werken en stelt de juiste prioriteiten. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Je hebt (bijna) je hoveniersopleiding afgerond of een andere relevante opleiding
  • Je beschikt over een B rijbewijs, een BE rijbewijs is een pré
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het rijden op een trekker en met het werken met tuinmachines
  • Een basiszaagvaardigheden certificaat is een pré

Wat bieden wij jou?

Op Landgoed Vollenhoven word je onderdeel van een hecht team wat met veel enthousiasme en liefde werkt op basis van vertrouwen met het doel om het landgoed in stand te houden. Je maakt onderdeel uit van een dynamische, groeiende en creatieve organisatie die nooit stil staat. Binnen ons team is er altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Qua arbeidsvoorwaarden zijn dit de hoofdpunten:

  • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd bij een positief eerste jaar;
  • Het aantal uren is in overleg: er is ruimte voor 32 – 37 uur
  • Het salaris is conform CAO Hoveniers
  • Werkdagen zijn in overleg

Interesse of vragen?

Voor vragen kan je terecht bij Inge van Dasselaar via inge@landgoedvollenhoven.nl

Heb je interesse en wil je solliciteren op deze rol? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar inge@landgoedvollenhoven.nl

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

7 + 2 =