Maatwerk

 Wij werken samen met enkele vaste cateraars, eventmanagers en eventstylisten, die Landgoed Vollenhoven een bijzonder warm hart toedragen. Met hen kunt u precies uw wensen bespreken en zij zullen graag met u meedenken om tot een optimaal resultaat te komen. Zij leveren een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn gewend om op de locaties van Landgoed Vollenhoven te werken.

Elk partner heeft een eigen specialisatie en stijl, maar er is natuurlijk altijd meer mogelijk om uw wens te vervullen. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken en wij koppelen u aan de juiste partner. 

Workshops

Op Landgoed Vollenhoven bieden wij ook een verscheidenheid aan workshops aan. Dit zijn workshops georganiseerd en gegeven door personen en bedrijven met een directe link met het landgoed. Het landgoed is een familie landgoed, daarom vinden wij het belangrijk om een podium te bieden aan deze aanbieders die hart hebben voor het landgoed. 

Ontdek een selectie van mogelijkheden op het landgoed of informeer naar meer.

WORKSHOP SCHAPENDRIJVEN

Boek nu de workshop schapendrijven als teambuildingsuitje. De workshop schapendrijven is een uitermate geschikte teambuildingsactiviteit om door middel van het gedrag van de schapen en het gedrag van de Border Collies mooie metaforen te leggen naar jullie team.
Thema’s als samenwerken, persoonlijk leiderschap en ontwikkeling, (groeps)gedrag en passie komen uitgebreid aan bod. Krijgen jullie de schapen onder controle met je team?

Sheepdog Services

https://schapendrijvenworkshop.nl/

WORKSHOP OPEN FIRE EXPERIENCE

Bij de Vuurplaats draait alles om vuur. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met alle facetten van vuur. In groepjes ga je eerst aan de slag met vuurstenen. De opdracht is simpel; maak je eigen vuur. Bouw je vuur steeds groter uit en ontsteek je vuur op een van onze asado-BBQ’s. Met je eigen vuur ga je koken tijdens de workshop. Samen buiten koken en daarna lekker aan tafel.

De Vuurplaats

https://www.devuurplaats.net/

WORKSHOP WILGENVLECHTEN

De Vlechterij staat voor het vlechten met wilgenteen in de breedste zin: (historisch) mandwerk, kunstobjecten, vrije vormen en de grootst denkbare tuinschermen. Wij leveren maatwerk. De Vlechterij voorziet deels in haar eigen grondstof uit eigen grienden (velden waar wilgen geteeld worden). Wij telen eenjarige teen voor het mandwerk en meerjarige wilgenstaken voor de tuinschermen en andere vlechtobjecten. Onze eigen grienden zijn onbespoten.

De Vlechterij

https://www.vlechterij.nl/

WORKSHOP REGENERATIEVE LANDBOUW

Midden in de historische moestuin geven tuinders Heleen en Thomas workshops over de regeneratieve moestuin. Leer meer over de manier waarop groenten, fruit en kruiden op een natuurvriendelijke manier verbouwd worden. Beleef de ‘Farm to table’ ervaring in samenwerking met nabij gelegen open-vuur-keuken van De Vuurplaats. Ook geven we rondleidingen voor groepen en basisscholen.

Moestuin Vollenhoven

https://www.moestuinvollenhoven.nl/

WORKSHOP SPELONTWIKKELING

Bij bord- en kaartspellenuitgeverij Jolly Dutch ontwikkelen wij zes tot tien nieuwe spellen met Nederlandse spelauteurs per jaar. Deze auteurs komen niet uit het niets; veel auteurs begeleiden wij vanaf hun originele idee of helpen wij zelfs bij die eerste stap. Tijdens de workshop Spelontwikkeling gaan we dieper in op hoe je een spel ontwikkeld, welke stappen je kan/moet zetten en gaan we ook echt aan de slag om de eerste basis voor een eigen spel te leggen. Ook organiseren wij bedrijfs- en teamuitjes waarbij wij d.m.v. gamification de deelnemers een inspirerende dag bezorgen.

Jolly Dutch

https://www.jollydutch.com/

Voor meer informatie over de workshops en mogelijkheden op het landgoed kunt u met ons contact opnemen via dit formulier:

14 + 7 =

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

1 + 3 =