Uw evenement op Landgoed Vollenhoven

Er is altijd wel een reden voor een festiviteit. Of het nu een bruiloft of een jubileum is, een verjaardag, een familiedag of zomaar omdat u er zin in heeft. Een happening of plechtigheid gegeven op een bijzondere locatie, met uitstekende catering en persoonlijke aandacht, zal nog lang positief in het geheugen blijven. Wij zorgen ervoor dat dit voor u een onvergetelijke gebeurtenis wordt.
Het Landhuis, de Oranjerie en Stal Den Eijck zijn de locaties die u voor talloze gelegenheden, een dagdeel of een gehele dag, kunt huren. De drie locaties zijn geheel verschillend, wat als groot voordeel heeft dat u voor veel diverse gelegenheden altijd wel een passende locatie kunt vinden. Het park en de gebouwen worden ook regelmatig gebruikt voor filmopnames en commercials.

Stal Den Eijck

De Stal Den Eijck ligt recht tegenover het Landhuis Vollenhoven aan de andere kant van de Utrechtseweg. De ernstig vervallen maar monumentale stal is in 2015 getransformeerd tot een eigentijdse sfeervolle ruimte.

Oranjerie

De Oranjerie heeft nog steeds zijn oorspronkelijke functie behouden, een gebouw waar kwetsbare planten kunnen overwinteren. Daarnaast wordt de Oranjerie verhuurd voor allerlei activiteiten.

Landhuis

Rijdend over de Utrechtseweg kan Landhuis Vollenhoven u bijna niet ontgaan. Het statige witte huis dat zo mooi in de vijver gespiegeld wordt, staat daar zoals het er eeuwen geleden ook al stond. 

Informatie ontvangen over evenementen

Op Landgoed Vollenhoven staan gastvrijheid, exclusiviteit en flexibiliteit centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich alleen maar hoeft bezig te houden met uw eigen activiteit. Of dat nu een vergadering, een brainstormsessie, een productpresentatie, een huwelijk, een diner of een bedrijfsuitje is, u kunt al uw aandacht daarop richten. Alle rompslomp daarom heen nemen wij graag voor onze rekening. Uiteraard invulling gevend aan uw wensen.

Jeroen Muller – Events & ontwikkeling

Na jaren zelfstandig benefietdiners en events te hebben neergezet is Jeroen op en top gericht op beleving en perfectie. Jeroen richt zich vooral op het organiseren van eigen events op het landgoed en het ontwikkelen van nieuwe B2B-contacten.

Jeroen@landgoedvollenhoven.nl 

Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Evenementen contact formulier

8 + 11 =

Zakelijk

Het landgoed is dé locatie voor uw vergadering, productpresentatie of bedrijfsuitje in het midden van het land. Activiteiten, vergaderingen en workshops kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, u heeft de locatie altijd exclusief tot uw beschikking en onze  huiscateraars staan bekend om hun hoge kwaliteit en bereidheid om met u mee te denken.

Partijen & bruiloften

Of het nu een bruiloft of een jubileum is, een verjaardag, een familiedag of zomaar omdat u er gewoon zin in heeft. Een happening of plechtigheid gegeven op een bijzondere locatie, met uitstekende catering en persoonlijke aandacht, zal nog lang positief in het geheugen blijven. Wij zorgen ervoor dat dit voor u een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Maatwerk & workshops

Het maatwerk op het landgoed verzorgen wij met een aantal vaste partners. Elk van hen kent het landgoed door-en-door en kan uw wensen omzetten in een fantastische dag op een unieke locatie. Het landgoed kent ook een verscheidenheid aan workshop mogelijkheden zoals schapendrijven, koken op open vuur, spellendagen of farm-to-table ervaring.

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

10 + 6 =