Landhuis Vollenhoven

Rijdend over de Utrechtseweg kan Landhuis Vollenhoven u bijna niet ontgaan. Het statige witte huis dat zo mooi in de vijver gespiegeld wordt, staat daar zoals het er eeuwen geleden ook al stond. In vroeger tijden waren gasten welkom om het rariteiten kabinet van de heer Van der Capellen te komen bezichtigen; tegenwoordig kunt u er stijlvol dineren, vergaderen of zelfs in het huwelijk treden.

Het Landhuis kent verschillende opties binnen het gebouw en heeft een fantastisch uiterlijk vanaf de kenmerkende monumentale colonnade aan de achterkant van het gebouw. Uitkijkend over de grote vijver en de monumentale vlotbrug, is met een scherp oog zelfs de Dom in Utrecht te onderscheiden. 

Authentieke setting

Het huis is ingericht in de jaren dertig stijl. In de grote kamer kunt u gezellig borrelen bij de open haard. In de eetkamer geniet u onder het toeziend oog van de statige familieportretten van een heerlijk diner aan een stijlvol gedekte tafel. De hal is het decorum voor de huwelijksceremonie of een lunch. Op de colonnade achter het huis heeft u een fantastisch uitzicht over de achtervijver en de landerijen met de ondergaande zon en als u geluk hebt ziet u de ijsvogels over het water scheren. Zittend op de grote rieten stoelen wordt u weer even teruggeworpen in vroeger sferen en voelt u zich letterlijk en figuurlijk de koning te rijk. Het ruime grasveld leent zich uitstekend voor een gezellige receptie.

Stijlvol en flexibel

Het Landhuis is uitermate geschikt voor een vergaderdiner, managementmeeting of fusiebesprekingen. Maar ook kunt u hier in het huwelijk treden, een diner, lunch of high tea organiseren of een stijlvol afscheid. Doordat het huis nog altijd particulier bewoond wordt is de uitstraling wezenlijk anders dan in een hotel of restaurant.

Vaste cateraars & Workshops

Op het landgoed werken wij al vele jaren samen met verschillende externe cateraars. Elk van hen kent het landgoed door-en-door en kan uw wensen omzetten in een fantastische dag bij Landhuis Vollenhoven. Het is daarom niet mogelijk om een eigen cateraar mee te nemen. Het landgoed kent ook een verscheidenheid aan workshop mogelijkheden zoals schapendrijven, koken op open vuur, spellendagen en tuinieren.

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

1 + 15 =