Uw zakelijke bijeenkomst op het Landgoed

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering, productpresentatie, teambuilding locatie of bedrijfsuitje in het midden van het land?  Dan is Landgoed Vollenhoven wellicht een optie. Activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, u hebt de locatie altijd exclusief tot uw beschikking en onze  huiscateraars staan bekend om hun hoge kwaliteit en bereidheid om met u mee te denken.

Rijdend over de Utrechtseweg kan Landhuis Vollenhoven en het Landgoed u bijna niet ontgaan. Het statige witte huis dat zo mooi in de vijver gespiegeld wordt, staat daar zoals het er eeuwen geleden ook al stond. In vroeger tijden waren gasten welkom om het rariteiten kabinet van de heer Van der Capellen te komen bezichtigen; tegenwoordig kunt u er stijlvol vergaderen.

Buitengewoon vergaderen

‘Buitengewoon vergaderen’ is een veel gehoorde kreet die daardoor wellicht wat aan waarde inboet. Toch zitten er veel waardevolle elementen in deze omschrijving. Vergaderen op een buitengewone locatie. Door niet op kantoor, maar op een andere locatie te vergaderen is er minder afleiding en zijn er andere verwachtingen. U wordt uit uw eigen comfort zone gehaald en lijkt zelfs creatiever te worden. Bovendien geeft een andere locatie het belang van de vergadering aan.

Als buiten de deur ook nog letterlijk buiten in het groen kan betekenen, dan zijn daar nog veel meer voordelen aan verbonden. Onderzoek heeft aangetoond dat in een groene omgeving beter met stress kan worden omgegaan. Het zorgt voor ontspanning wat tot betere beslissingen kan leiden. Wat denkt u van wandelend brainstormen? Dat schijnt bijzonder goed te werken.

Centrale ligging

Het landgoed ligt centraal in Nederland, vlakbij de A27 en A28, en heeft volop parkeerruimte. Ook met het openbaar vervoer is het prima bereikbaar, of een (OV)fiets vanaf station Utrecht Centraal. Een ideale locatie voor een vergadering.

Zakelijke locaties

Op Landgoed Vollenhoven is maatwerk mogelijk, ook met betrekking tot locaties op het landgoed. Zowel het Landhuis als de Stal Den Eijck zijn bijzonder geschikt voor vergaderingen. De Oranjerie leent zich meer voor grotere bijeenkomsten zoals een productpresentatie of een personeelsuitje. Verder kent het landgoed vele prachtige verborgen buitenlocaties waar veel mogelijk is voor uw besloten zakelijke bijeenkomst. 

Graag denken wij met u mee over de optimale locatie op het landgoed voor uw wensen. Of dit nou een stijlvolle kleine vergaderzaal is, of een volledig naar wens ingerichte locatie voor 300 man is. Op het landgoed denken wij in mogelijkheden.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de meest gebruikte locaties op het landgoed.

Landhuis Vollenhoven

Het Landhuis is dé blikvanger van het landgoed en bekend in de wijde omgeving. Daarmee is het geschikt als locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten op het hoogste kwaliteitsniveau. Dit terwijl parkeren discreet op een ruime parkeerplaats plaatsvind uit het zicht van de openbare wegen. 

Vergaderen in kleine gezelschappen is hier mogelijk door de verschillende klassieke kamers. Voor de wat grotere groepen is de stijlvolle haardkamer geschikt. Het is ook mogelijk de verschillende kamers en karakteristieke hal te combineren om grotere groepen te verwelkomen voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar ook voor borrels en teambuilding activiteiten. 

Oranjerie

De Oranjerie ligt achter de historische moestuin midden in het bos, waardoor de locatie rust en beslotenheid uitstraalt. Het pand bestaat uit een beneden- en een groter bovendeel. In combinatie zijn deze twee ruimtes ideaal voor grote groepen en bijeenkomsten. Door de vele grote openslaande deuren naar het grasveld achter de Oranjerie gaan binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Het benedendeel is ook mooi in te zetten als locatie voor kleinere en medium grote gezelschappen. Door slim om te gaan met de ruimte ontstaat een locatie die is in te richten naar elke wens. 

Stal Den Eijck

De Stal ligt aan de andere kant van de Utrechtseweg gezien van het karakteristieke Landhuis. Hiermee is het een locatie die qua look en feel net even wat anders en moderner is. In 2015 is de Stal getransformeerd naar een duurzame en eigentijdse locatie met een heerlijk privé buitengebied erbij. 

Door de inrichting is deze ruimte van 160 m2 zowel voor kleine als grotere gezelschappen zeer geschikt. De sfeer is een mix van moderne elementen als een donkergrijze betonnen vloer en een sfeervolle inrichting. Door de dakramen komt er voldoende daglicht naar binnen.

Engels Landschapspark

Het landgoed telt 110 hectare grond, waarvan grote delen bos zijn en weides. Deze natuurgebieden zijn (beperkt) inzetbaar als locatie voor bijzondere bijeenkomsten, als decor of als evenementen locatie. 

Ook heeft het landgoed een monumentale Engelse tuin en landschapspark. Deze stark onderhouden gebieden bieden de mogelijkheid om kleinschalige en bijzondere activeiten uit te voeren. Hier zijn ook verborgen pareltjes te vinden, zoals een monumentale theekoepel en een Engels terras.

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

9 + 9 =