Feesten, partijen, trouwen

Er is altijd wel een reden voor een festiviteit. Of het nu een bruiloft of een jubileum is, een verjaardag, een familiedag of zomaar omdat je er gewoon zin in hebt. Een happening of plechtigheid gegeven op een bijzondere locatie, met uitstekende catering en persoonlijke aandacht, zal nog lang positief in het geheugen blijven. Wij zorgen ervoor dat dit voor u een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Trouwen @Landgoed Vollenhoven

Een unieke dag vraagt om een unieke locatie. Landgoed Vollenhoven heeft klassieke maar ook moderne trouwlocaties en prachtige tuinen, gronden en bossen waar ook veel mogelijk is om de dag nét even bijzonderder te maken. U kunt er letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje in stappen. Bij mooi weer kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om buiten in de schaduw van de boomgaard elkaar het ja woord te geven maar ook de colonnade van het Landhuis en de Oranjerie zijn favoriete plekjes. Voor het feest in de avond zijn de Oranjerie en Stal Den Eijck uitermate geschikt en ademen de kwaliteiten van Landgoed Vollenhoven.

Diner, partij of familiedag

Mooi gedekte tafels, lekker eten, mooie wijnen, fraaie bloemstukken… allemaal ingrediënten die de basis vormen voor een geslaagd besloten diner. Hierin staat maatwerk centraal en kan het landgoed u koppelen aan de huiscateraar die het beste bij uw wensen past. Ook met specifieke wensen zoals de klassiek Franse keuken, open vuur koken, vegan dineren of specifieke keukens uit verre landen zoals Koreaans of Japans. 

Na het diner, of zonder eerst een diner, zijn er prachtige locaties op het landgoed voor feesten en partijen. Natuurlijk komen de Oranjerie en Stal Den Eijck dan gelijk in de spotlight te staan, maar wij denken ook graag creatief mee over andere mogelijkheden op het landgoed.

Ook voor families is Landgoed Vollenhoven een ideale locatie. Waar vind je immers een locatie waar een grote groep bij elkaar kan komen, de kinderen de ruimte hebben om te spelen, volwassenen rustig kunnen praten en je ook nog wat aardige activiteiten kunt organiseren? Landgoed Vollenhoven.

Centrale ligging

Het landgoed ligt centraal in Nederland, vlakbij de A27 en A28, en heeft volop parkeerruimte. Ook met het openbaar vervoer is het prima bereikbaar, of een (OV)fiets vanaf station Utrecht Centraal. Een ideale locatie voor een vergadering.

Beschikbare locaties

Op Landgoed Vollenhoven is maatwerk mogelijk, ook met betrekking tot locaties op het landgoed. Zowel het Landhuis als de Stal Den Eijck zijn bijzonder geschikt voor besloten diners en bruiloften. De Oranjerie leent zich meer voor grotere bijeenkomsten zoals een trouwfeest of receptie. Verder kent het landgoed vele prachtige verborgen buitenlocaties waar veel mogelijk is voor uw unieke dag. 

Graag denken wij met u mee over de optimale locatie op het landgoed voor uw wensen. Of dit nou een stijlvolle knusse dinerlocatie is, of een volledig naar wens ingerichte feestlocatie voor 300 man is. Op het landgoed denken wij in mogelijkheden.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de meest gebruikte locaties op het landgoed.

Landhuis Vollenhoven

Het Landhuis is dé blikvanger van het landgoed en bekend in de wijde omgeving. De pracht van het aangezicht is het hoogtepunt van een bruidsfotoshoot na een fantastische ceremonie op de colonnade met uitzicht over de spiegelvijver.

Diner in kleine gezelschappen is hier ook mogelijk door de verschillende klassieke kamers. Voor de wat grotere groepen is de stijlvolle haardkamer geschikt. Het is ook mogelijk de verschillende kamers en karakteristieke hal te combineren om grotere groepen te verwelkomen voor bijeenkomsten, borrels en dinners.

Oranjerie

De Oranjerie ligt achter de historische moestuin midden in het bos, waardoor de locatie rust en beslotenheid uitstraalt. Het pand bestaat uit een beneden- en een groter bovendeel. In combinatie zijn deze twee ruimtes ideaal voor grote groepen, feesten, partijen en bijeenkomsten. Door de vele grote openslaande deuren naar het grasveld achter de Oranjerie gaan binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Het benedendeel is ook mooi in te zetten als locatie voor kleinere en medium grote gezelschappen. Door slim om te gaan met de ruimte ontstaat een locatie die is in te richten naar elke wens. 

Stal Den Eijck

De Stal ligt aan de andere kant van de Utrechtseweg gezien van het karakteristieke Landhuis. Hiermee is het een locatie die qua look en feel net even wat anders en moderner is. In 2015 is de Stal getransformeerd naar een duurzame en eigentijdse locatie met een heerlijk privé buitengebied erbij.

Door de inrichting is deze ruimte van 160 m2 zowel voor kleine als grotere gezelschappen zeer geschikt. De sfeer is een mix van moderne elementen als een donkergrijze betonnen vloer en een sfeervolle inrichting. Door de dakramen komt er voldoende daglicht naar binnen.

Engels Landschapspark

Het landgoed telt 110 hectare grond, waarvan grote delen bos zijn en weides. Deze natuurgebieden zijn (beperkt) inzetbaar als locatie voor bijzondere bijeenkomsten, als decor of als evenementen locatie. 

Ook heeft het landgoed een monumentale Engelse tuin en landschapspark. Deze stark onderhouden gebieden bieden de mogelijkheid om kleinschalige en bijzondere activeiten uit te voeren. Hier zijn ook verborgen pareltjes te vinden, zoals een monumentale theekoepel en een Engels terras.

Landgoed Vollenhoven B.V.

Utrechtseweg 59

3732HA De Bilt

info@landgoedvollenhoven.nl

 

Locaties op het landgoed:

Contact formulier

1 + 2 =