vele mogelijkheden

lopend buffet, zittend diner, walking dinner of een nieuwjaarsborrel

Uw cateraar

Luc Arnoldus bespreekt graag met u alle mogelijkheden

Extra activiteiten

Wilt u tijdens de avond een activiteit of voorafgaand een meeting?

Meer weten?


Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

In stijl het jaar afsluiten ....

Samen met collega’s, vrienden of familie kunt u de donkere decemberdagen kleur geven. Als het buiten koud en nat is, brandt binnen de open haard en staat alles gereed om u een gezellige, zorgeloze en bovenal culinaire avond te bezorgen.

Mooi gedekte tafels met flonkerende glazen en sfeervolle verlichting zorgen met een heerlijk buffet, een walking dinner of uitgeserveerd diner voor de juiste setting.

Om u snel van dienst te kunnen zijn, zijn speciaal voor deze periode verschillende arrangementen samengesteld. Daarin zit de huur van de locatie, de materialen, het eten met een wijnarrangement en het personeel. De arrangementen, beginnend bij 75 € , zijn te reserveren vanaf 45 personen. Vraag naar de mogelijkheden en uiteraard is maatwerk altijd mogelijk.

Wilt u tijdens de avond nog een activiteit of vooraf een meeting dan horen we graag wat uw wensen zijn.

 

 

Kerstdiner

Waar kan een kerstdiner beter plaats vinden dan in een stal? In stal Den Eijck van Landgoed Vollenhoven….. Tegenwoordig verwijzen alleen de fraaie gebinten en de stalraampjes nog naar de oude functie; het hooi in de voedertrog heeft plaats gemaakt voor heerlijke flessen wijn en in plaats van zacht gemekker vullen geanimeerde gesprekken de ruimte.

De stal zal sfeervol maar zeker niet overdadig zijn versierd. Daarbij vooral gebruikmakend van natuurlijke kleuren en materialen passend bij de sfeer van de stal.

U kunt kiezen voor een aan ronde tafels uitgeserveerd diner of een lopend buffet. Ook een walking dinner behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwjaarsborrel

Een goed begin is het halve werk…. Laat een feestelijke nieuwjaarsborrel één van uw eerste goede voornemens zijn voor 2018. Een frisse start in een ongedwongen sfeer met collega’s, vrienden of klanten.

Ik wil graag informatie ontvangen over de eindejaarsarrangementen


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.